Cu o carte pe tărâmul vacanței - clasa a II-a

Previzualizare

Lecturile conținute în aceste cărți au fost selectate astfel încât să pună în mișcare imaginația copiilor. Fiecărei săptămâni din vacanță îi este destinat câte un text care poate fi asimilat favorabil prin completarea unei fișe cu aplicații (la clasele I - a IV-a) sau a unei rubrici într-un poster (la clasa pregătitoare).

În plus, textele sunt însoțite de informații despre autor, ilustrații reprezentative, curiozități despre autor și operă, sugestii de lectură. Natura, copilăria, lumea basmelor și poveștilor, aventura și călătoria sunt temele acestor texte care vor contribui la formarea deprinderilor de comunicare în limba română și la dezvoltarea imaginației și creativității.

Fiecare carte de lecturi este însoțită de o broșură de aplicații pe baza textelor la clasele I-IV și de un poster la clasa pregătitoare.

Cuprins

LITERATURA ROMÂNĂ
După asemănarea lor, Emil Gârleanu
Vulpea în livadă, Alecu Donici
Ia! Clopoțelul sună, Ion Creangă
Jucăriile celui cuminte, George Coșbuc
Vara, Ștefan Octavian Iosif

LITERATURA UNIVERSALĂ
Fântâna fermecată, Frații Grimm
Doamna și leul, Frații Grimm
Micul prinț - fragment, Antoine de Saint Exupéry
Cei trei frați, Poveste populară armenească
Cei patru frați ingenioși, Charles Perrault
Riquete cel cu Moț, Charles Perrault
Ciobanul cu ochi strălucitori, Basm maghiar
Format B5, 64 pagini

Disponibilitate: În Stoc

8,99 RON
Informații Produs
Detalii
Cuprins LITERATURA ROMÂNĂ După asemănarea lor, Emil Gârleanu Vulpea în livadă, Alecu Donici Ia! Clopoțelul sună, Ion Creangă Jucăriile celui cuminte, George Coșbuc Vara, Ștefan Octavian Iosif LITERATURA UNIVERSALĂ Fântâna fermecată, Frații Grimm Doamna și leul, Frații Grimm Micul prinț - fragment, Antoine de Saint Exupéry Cei trei frați, Poveste populară armenească Cei patru frați ingenioși, Charles Perrault Riquete cel cu Moț, Charles Perrault Ciobanul cu ochi strălucitori, Basm maghiar Format B5, 64 pagini