Cu o carte pe tărâmul vacanței - clasa a III-a

Previzualizare

Lecturile conținute în aceste cărți au fost selectate astfel încât să pună în mișcare imaginația copiilor. Fiecărei săptămâni din vacanță îi este destinat câte un text care poate fi asimilat favorabil prin completarea unei fișe cu aplicații (la clasele I - a IV-a) sau a unei rubrici într-un poster (la clasa pregătitoare).

În plus, textele sunt însoțite de informații despre autor, ilustrații reprezentative, curiozități despre autor și operă, sugestii de lectură. Natura, copilăria, lumea basmelor și poveștilor, aventura și călătoria sunt temele acestor texte care vor contribui la formarea deprinderilor de comunicare în limba română și la dezvoltarea imaginației și creativității.

Fiecare carte de lecturi este însoțită de o broșură de aplicații pe baza textelor la clasele I-IV și de un poster la clasa pregătitoare.

Cuprins

LITERATURA ROMÂNĂ

Plouă, George Topârceanu

Legenda albinei și păianjenului, culeasă de George Coșbuc

Știuca și motanul, Alecu Donici

Judecata vulpii, Petre Ispirescu

LITERATURA UNIVERSALĂ

Peștișorul de aur, Frații Grimm

Micul Prinț – Capitolele III și IV – fragment, Antoine de Saint Exupéry

Barbă-Albastră, Charles Perrault

Flautistul din Hamelin, Charles Perrault

Pinocchio, Carlo Collodi

Aventurile lui Tom Sawyer, Mark Twain

Delfinul și maimuța, Fabulă

Colț Alb, Jack London

20 de lucruri interesante despre LECTURĂ

Format B5, 64 pagini

Disponibilitate: În Stoc

8,99 RON
Informații Produs
Detalii
Cuprins LITERATURA ROMÂNĂ Plouă, George Topârceanu Legenda albinei și păianjenului, culeasă de George Coșbuc Știuca și motanul, Alecu Donici Judecata vulpii, Petre Ispirescu LITERATURA UNIVERSALĂ Peștișorul de aur, Frații Grimm Micul Prinț – Capitolele III și IV – fragment, Antoine de Saint Exupéry Barbă-Albastră, Charles Perrault Flautistul din Hamelin, Charles Perrault Pinocchio, Carlo Collodi Aventurile lui Tom Sawyer, Mark Twain Delfinul și maimuța, Fabulă Colț Alb, Jack London 20 de lucruri interesante despre LECTURĂ Format B5, 64 pagini