Cu o carte pe tărâmul vacanței - clasa I

Previzualizare

Lecturile conținute în aceste cărți au fost selectate astfel încât să pună în mișcare imaginația copiilor. Fiecărei săptămâni din vacanță îi este destinat câte un text care poate fi asimilat favorabil prin completarea unei fișe cu aplicații (la clasele I - a IV-a) sau a unei rubrici într-un poster (la clasa pregătitoare).

În plus, textele sunt însoțite de informații despre autor, ilustrații reprezentative, curiozități despre autor și operă, sugestii de lectură. Natura, copilăria, lumea basmelor și poveștilor, aventura și călătoria sunt temele acestor texte care vor contribui la formarea deprinderilor de comunicare în limba română și la dezvoltarea imaginației și creativității.

Fiecare carte de lecturi este însoțită de o broșură de aplicații pe baza textelor la clasele I-IV și de un poster la clasa pregătitoare.

Cuprins

LITERATURA ROMÂNĂ

Neghiniță, Barbu Ștefănescu Delavrancea
Zmeul, Alecu Donici
Bimbirițichel, George Topârceanu

LITERATURA UNIVERSALĂ
Stăncuța cea fudulă, Esop
Să te-ntinzi cât ți-e plapuma, Poveste armenească
Elefantul alb, Poveste africană
Mandarinul Purcel, Basm vietnamez
Prințesele dansatoare, Frații Grimm
Regele Midas, Charles Perrault
Fata morarului, Frații Grimm
Prietenul la nevoie se cunoaște, Legendă chinezească
Micul prinț, Antoine de Saint-Exupéry

B5, 64 pagini

Disponibilitate: În Stoc

8,99 RON
Informații Produs
Detalii
Cuprins LITERATURA ROMÂNĂ Neghiniță, Barbu Ștefănescu Delavrancea Zmeul, Alecu Donici Bimbirițichel, George Topârceanu LITERATURA UNIVERSALĂ Stăncuța cea fudulă, Esop Să te-ntinzi cât ți-e plapuma, Poveste armenească Elefantul alb, Poveste africană Mandarinul Purcel, Basm vietnamez Prințesele dansatoare, Frații Grimm Regele Midas, Charles Perrault Fata morarului, Frații Grimm Prietenul la nevoie se cunoaște, Legendă chinezească Micul prinț, Antoine de Saint-Exupéry B5, 64 pagini