-23.09%

Pachet - De vorbă cu Iepurașul

Previzualizare

Felicitare „Iepuraș drăgălaș‟
felicitare interactivă
Prinde dințișorii Iepurașului și pe loc îi vor sălta urechiușele. Privirea voioasă a Iepurașului și mesajul pe care îl vei scrie vor aduce un zâmbet pe chipul celor care vor primi felicitarea.
Format 16 x 32 cm (felicitare), 16 x 16 cm (plic)

Scrisoare pentru Iepuraș
O scrisoare uriașă în care elevii își vor nota dorințele pentru Iepurașul de Paște.
Format 32 x 32 cm, color

Raze de soare, pline de culoare
vitraliu autocolant
Adună razele soarelui și aduce lumina în culori fermecate pe pereții sălii de clasă sau ai camerei tale.
Sugestie proiect cu clasa: Folosiți decorațiunile voastre pentru a decora festiv ferestrele sălii de clasă cu ocazia sărbătorilor pascale.
Format A4

Disponibilitate: În Stoc

Preț Normal: 12,99 RON

Special Price 9,99 RON

Informații Produs
Detalii
Felicitare „Iepuraș drăgălaș‟ felicitare interactivă Prinde dințișorii Iepurașului și pe loc îi vor sălta urechiușele. Privirea voioasă a Iepurașului și mesajul pe care îl vei scrie vor aduce un zâmbet pe chipul celor care vor primi felicitarea. Format 16 x 32 cm (felicitare), 16 x 16 cm (plic) Scrisoare pentru Iepuraș O scrisoare uriașă în care elevii își vor nota dorințele pentru Iepurașul de Paște. Format 32 x 32 cm, color Raze de soare, pline de culoare vitraliu autocolant Adună razele soarelui și aduce lumina în culori fermecate pe pereții sălii de clasă sau ai camerei tale. Sugestie proiect cu clasa: Folosiți decorațiunile voastre pentru a decora festiv ferestrele sălii de clasă cu ocazia sărbătorilor pascale. Format A4