-20.01%

Pachet - Ziua Pământului e ziua mea!

Previzualizare

Am grijă de sănătatea mea - Jurnal de alimentație
Cum luăm masa la școală? Care sunt alimentele care ne ajută să fim sănătoși? Care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm? Iată câteva dintre întrebările la care am încercat să răspundem în acest material destinat copiilor. Alimentația are un rol esențial pentru sănătate, tocmai de aceea, dorim să petrecem timp pentru a ne informa și a învăța despre alimente.
Format B5, 48 pagini color

Promisiunile mele pentru Pământ - Lapbook
Un material inedit pe piața școlară din România, lapbook-ul este o metodă de lucru interactivă care îi ajută pe elevi să sintetizeze informația despre un anumit subiect. Cu ocazia Zilei Pământului, elevii sunt invitați să completeaze acest material, să memoreze o poezie și să rezolve un labirint, să învețe despre Cei 3 R (Redu, Refolosește, Reciclează), despre colectare selectivă și alte informații utile și de actualitate, într-o manieră facilă și ludică.
Format 32 x 46 cm, cartonat, color

Diplomă de ecologist
Ca urmare a participării la activitățile organizate cu ocazia Zilei Pământului, copiii vor primi o diplomă deosebită care va aduce zâmbetul recompensei pe chipurile lor.
Format 16 x 24 cm, cartonată, color

Disponibilitate: În Stoc

Preț Normal: 14,99 RON

Special Price 11,99 RON

Informații Produs
Detalii
Am grijă de sănătatea mea - Jurnal de alimentație Cum luăm masa la școală? Care sunt alimentele care ne ajută să fim sănătoși? Care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm? Iată câteva dintre întrebările la care am încercat să răspundem în acest material destinat copiilor. Alimentația are un rol esențial pentru sănătate, tocmai de aceea, dorim să petrecem timp pentru a ne informa și a învăța despre alimente. Format B5, 48 pagini color Promisiunile mele pentru Pământ - Lapbook Un material inedit pe piața școlară din România, lapbook-ul este o metodă de lucru interactivă care îi ajută pe elevi să sintetizeze informația despre un anumit subiect. Cu ocazia Zilei Pământului, elevii sunt invitați să completeaze acest material, să memoreze o poezie și să rezolve un labirint, să învețe despre Cei 3 R (Redu, Refolosește, Reciclează), despre colectare selectivă și alte informații utile și de actualitate, într-o manieră facilă și ludică. Format 32 x 46 cm, cartonat, color Diplomă de ecologist Ca urmare a participării la activitățile organizate cu ocazia Zilei Pământului, copiii vor primi o diplomă deosebită care va aduce zâmbetul recompensei pe chipurile lor. Format 16 x 24 cm, cartonată, color