Termeni și condiții

Sinapsis Publishing Projects operează ca un magazin online (website: http://sinapsis.ro).  Toate comenzile plasate pe acest website și serviciile de livrare respectă următorii Termeni și condiții. Vă rugăm citiți termenii și condițiile, precum și politica de confidențialitate, înainte de a folosi website-ul și de a plasa o comandă. Prin folosirea acestui website acceptați termenii și condițiile Sinapsis Publishing Projects. Dacă nu acceptați termenii și condițiile sau politica de confidențialitate, vă rugăm să nu folosiți acest website. Termenii și condițiile se pot modifica în timp, vă rugăm să îi revedeți la fiecare vizită pe site-ul http://sinapsis.ro. Dacă aveți întrebări în legătură cu termenii și condițiile sau politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la contact@sinapsis.ro.

 

1) Datele companiei:

Sinapsis Publishing Projects SRL, CUI RO 29486570, Nr. înregistrare J 12/3160/2011, Str Traian nr. 41 ap. 13, Cluj-Napoca, RomâniaPersoana de contact: Nicolae Bocșa, în calitate de administrator

 

2) Protecția datelor

Sinapsis Publishing Projects va stoca și procesa datele consumatorului strict sub protecția legii. În particular, datele personale vor fi înregistrate pentru a procesa o comandă, pentru care dumneavoastră, în calitate de cumpărător, vă exprimați acceptul. Aceste date se pot folosi și pentru marketing - distribuirea de scrisori de informare pe e-mail. Nu vom păstra datele personale mai mult decât este necesar. Nu vom distribui datele dvs. personale la persoane terțe. Excepție de la regulă sunt serviciile partenere de curierat care vor primi datele dvs. pentru a procesa livrarea. În aceste cazuri, cantitatea de date transmise este minimă.

 

3) Comenzi

Sinapsis Publishing Projects SRL își asigură dreptul de a refuza o comandă fără a oferi o explicație. În cazul în care comanda a fost anulată, cumpărătorul va primi un email de notificare. Sinapsis Publishing Projects SRL se obligă să onoreze toate comenzile care au fost acceptate și confirmate.

 

4) Contract

Nu va există nici un contract între Sinapsis Publishing Projects SRL și cumpărător până acesta din urmă va finaliza o ofertă de cumpărare prin care își dă acordul cu termenii și condițiile Sinapsis Publishing Projects SRL de pe site-ul http://sinapsis.ro.

 
5) Livrare

După ce bunurile vor fi împachetate și vor pleca din depozite, Sinapsis Publishing Projects SRL nu poate fi trasă la răspundere din cauza eventualelor stricăciuni cauzate de compania de livrări. Sinapsis Publishing Projects SRL împachetează și pregătește bunurile pentru a evita astfel de cazuri, dar mai departe ține de compania de livrări să aibă grijă de acestea.

Bunurile vor fi gata de livrare în următoare zi lucrătoare de la dată plasării și confirmării unei comenzi. În perioadele aglomerate, cumpărătorii vor fi anunțați telefonic dacă livrarea durează o perioadă mai îndelungată.

 

6) Plata

Plata se realizează ramburs. Toate produsele conțin prețurile finale pe site-ul companiei.