Citesc cu Ronți - caiet de lectură și aplicații pentru clasa pregătitoare

Previzualizare

caiet de lectură și aplicații

colecție îngrijită de Corina Țaranu

Curiozitatea și fascinația, pentru o lume pe care cei mici abia înceapă să o cunoască, îi îndeamnă să pună o mulțime de întrebări.
La unele dintre ele le răspund adulții. La altele, însă, vor afla răspunsul răsfoind aceste caiete care îi îmbie la lectură prin grafica inedită, lecturile alese, aplicațiile jucăușe.
Împărțite pe unități care debutează cu organizatori și se încheie prin teste de evaluare, textele acoperă o multitudine de teme și domenii.
Tipuri de texte: literare din literatura română și universală, nonliterare (scrisoare, e-mail, articol de blog, rețete medicale, instrucțiuni de utilizare, instrucțiunile unui joc, rețete de bucătărie, jocuri etc.), texte în imagini, benzi desenate.
În biblioteca veveriței, elevii vor descoperi o colecție de texte literare amuzante și jucăușe, potrivite pentru nivelul de vârstă și ideal selectate pentru a le dezvălui celor mici lumea fascinantă a lecturii.

Format 20 x 27 cm, 80 pagini

Descarcã GRATUIT!

View File1_Drumul către școală    Size: (2.25 MB)
View File2_Un ghiozdan colorat    Size: (991.6 KB)
View File3_La mulți ani!    Size: (1.18 MB)
View File4_Un prieten nou    Size: (1.44 MB)
View File5_Ne vedem in parc    Size: (1.22 MB)
View File6_Circul în orașul nostru    Size: (2.6 MB)
View File7_Alba-ca-Zapada povestește    Size: (4.61 MB)
View File8_Lupul și vulpea    Size: (4.71 MB)
View File9_Prietenia    Size: (1.29 MB)
View File10_Ridichea uriașă    Size: (1.88 MB)
View File11_Familia ursuleților    Size: (5.56 MB)
View File12_Cadoul de Crăciun    Size: (3.81 MB)
View File13_Un arici prietenos_Partea întâi    Size: (3.61 MB)
View File14_Un arici prietenos_Partea a doua    Size: (1.98 MB)
View File15_Dovlecelul caleașcă    Size: (2.5 MB)
View File16_Fetele și Zâna    Size: (1.64 MB)
View FileExtras Citesc cu Ronți - clasa P    Size: (20.4 MB)
View FilePlanificare - Citesc cu Ronți - clasa P - ora de lectură    Size: (30.79 KB)

Disponibilitate: Stoc epuizat

20,99 RON
Informații Produs
Detalii
colecție îngrijită de Corina Țaranu Curiozitatea și fascinația, pentru o lume pe care cei mici abia înceapă să o cunoască, îi îndeamnă să pună o mulțime de întrebări. La unele dintre ele le răspund adulții. La altele, însă, vor afla răspunsul răsfoind aceste caiete care îi îmbie la lectură prin grafica inedită, lecturile alese, aplicațiile jucăușe. Împărțite pe unități care debutează cu organizatori și se încheie prin teste de evaluare, textele acoperă o multitudine de teme și domenii. Tipuri de texte: literare din literatura română și universală, nonliterare (scrisoare, e-mail, articol de blog, rețete medicale, instrucțiuni de utilizare, instrucțiunile unui joc, rețete de bucătărie, jocuri etc.), texte în imagini, benzi desenate. În biblioteca veveriței, elevii vor descoperi o colecție de texte literare amuzante și jucăușe, potrivite pentru nivelul de vârstă și ideal selectate pentru a le dezvălui celor mici lumea fascinantă a lecturii. Format 20 x 27 cm, 80 pagini