Caietul meu de dictări - pornind de la noțiuni teoretice de punctuație, ortografie și scriere corectă

Previzualizare

pentru clasele a II-a, a III-a, a IV-a

format 20 x 27,5 cm
64 pagini color
+ Broșură
format 13,5 x 20 cm
64 pagini alb-negru

Setul conține un caiet și o broșură. În caiet elevii vor găsi noțiuni teoretice, exerciții de pregătire a dictării, spații pentru scrierea dictării și exerciții de ameliorare. În broșură, adulții vor găsi textele pentru dictări și soluțiile pentru exercițiile de pregătire și pentru cele de ameliorare.

Materialul este structurat pe lecții, fiecare tratând câte o noțiune de punctuație, ortografie și scriere corectă în următoarele etape:
Recapitulare noțiuni teoretice (rubrica Îmi amintesc!)
Exerciții și aplicații de pregătire (rubrica Mă pregătesc!)
Spații pentru scrierea dictărilor
Exerciții de îmbunătățire și exersare ulterioare dictării (rubrica Ameliorare)
Disponibilitate: În Stoc

19,99 RON
Informații Produs
Detalii
pentru clasele a II-a, a III-a, a IV-a format 20 x 27,5 cm 64 pagini color + Broșură format 13,5 x 20 cm 64 pagini alb-negru Setul conține un caiet și o broșură. În caiet elevii vor găsi noțiuni teoretice, exerciții de pregătire a dictării, spații pentru scrierea dictării și exerciții de ameliorare. În broșură, adulții vor găsi textele pentru dictări și soluțiile pentru exercițiile de pregătire și pentru cele de ameliorare. Materialul este structurat pe lecții, fiecare tratând câte o noțiune de punctuație, ortografie și scriere corectă în următoarele etape: Recapitulare noțiuni teoretice (rubrica Îmi amintesc!) Exerciții și aplicații de pregătire (rubrica Mă pregătesc!) Spații pentru scrierea dictărilor Exerciții de îmbunătățire și exersare ulterioare dictării (rubrica Ameliorare)