-33.14%

Enciclopedie - Africa

Previzualizare

Descoperă Africa, un continent exotic, misterios, al doilea de pe Terra în ceea ce privește suprafața și numărul de locuitori, unde curge cel mai lung fluviu: Nilul, unde trăiește cel mai mare mamifer terestru: elefantul, unde s-au înregistrat temperaturile cele mai ridicate, unde s-a găsit cel mai vechi hominid australopitec: Lucy și unde turiștii cu spirit de aventură pot participa la un safari de neuitat!

De ce aceste enciclopedii?

Acoperă un număr uimitor de subiecte din domeniile: geografie, istorie, științe ale naturii, religie și cultură, arte vizuale, sport, turism.
Sunt lucrări de referință, înfrumusețate cu fotografii superbe și ilustrații artistice amuzante, hărți reprezentative și grafice.
Informația este ușor de urmărit datorită poziționării textului, listelor și top-urilor. Dificultatea textelor corespunde nivelului de vârstă.
Cuprind Glosare unde cuvintele noi sunt explicate pe înțelesul copiilor.
Sunt remarcabile prin curiozitățile și informațiile interesante pe care le adună între coperțile lor.
Grafica de calitate și suportul material deosebit fac din aceste enciclopedii lucrări de excepție pe care oricine și le-ar dori în bibliotecă.
Ideale pentru studiul la clasă, documentare, dar și pentru aprofundare acasă. Poate fi citită în familie, împreună cu părinții sau frații mai mici.
Descoperă lumea în care trăiești, astfel vei reuși să te cunoști mai bine!

Cașerată, copertă cartonată, 72 pagini color, hârtie lucioasă, semn de carte

Disponibilitate: Stoc epuizat

Preț Normal: 29,90 RON

Special Price 19,99 RON

Informații Produs
Detalii
Descoperă Africa, un continent exotic, misterios, al doilea de pe Terra în ceea ce privește suprafața și numărul de locuitori, unde curge cel mai lung fluviu: Nilul, unde trăiește cel mai mare mamifer terestru: elefantul, unde s-au înregistrat temperaturile cele mai ridicate, unde s-a găsit cel mai vechi hominid australopitec: Lucy și unde turiștii cu spirit de aventură pot participa la un safari de neuitat! De ce aceste enciclopedii? Acoperă un număr uimitor de subiecte din domeniile: geografie, istorie, științe ale naturii, religie și cultură, arte vizuale, sport, turism. Sunt lucrări de referință, înfrumusețate cu fotografii superbe și ilustrații artistice amuzante, hărți reprezentative și grafice. Informația este ușor de urmărit datorită poziționării textului, listelor și top-urilor. Dificultatea textelor corespunde nivelului de vârstă. Cuprind Glosare unde cuvintele noi sunt explicate pe înțelesul copiilor. Sunt remarcabile prin curiozitățile și informațiile interesante pe care le adună între coperțile lor. Grafica de calitate și suportul material deosebit fac din aceste enciclopedii lucrări de excepție pe care oricine și le-ar dori în bibliotecă. Ideale pentru studiul la clasă, documentare, dar și pentru aprofundare acasă. Poate fi citită în familie, împreună cu părinții sau frații mai mici. Descoperă lumea în care trăiești, astfel vei reuși să te cunoști mai bine! Cașerată, copertă cartonată, 72 pagini color, hârtie lucioasă, semn de carte