În vacanţă cu un aparat de fotografiat - caiet cu jocuri, exerciţii şi aplicaţii pentru clasa a II-a

Previzualizare

Conceput în jurul a 8 scenarii tematice, caietul de vacanţă are ca personaj principal un aparat de fotografiat. Materialul susţine exersarea şi aprofundarea noţiunilor învăţate pe durata anului şcolar, într-o manieră ludică şi atrăgătoare pentru cei mici. Fiind transdisciplinar, conţine aplicaţii specifice disciplinelor: Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului, Dezvoltare personală şi Arte vizuale şi abilităţi practice.

Format 20 x 27,5 cm
80 pagini

Începând cu data de 1 iunie, de pe site-ul nostru se pot descărca gratuit două materiale care completează caietul de vacanţă:
- Fişe interactive cu itemi pentru disciplinele MEM şi CLR
- Ghid pentru părinţi cu modele de rezolvare şi soluţii pentru exerciţiile din caiet.

IMPORTANT: La cumpărarea caietului, veţi primi o diplomă de absolvire GRATUITĂ.

Disponibilitate: Stoc epuizat

19,99 RON
Informații Produs
Detalii
Conceput în jurul a 8 scenarii tematice, caietul de vacanţă are ca personaj principal un aparat de fotografiat. Materialul susţine exersarea şi aprofundarea noţiunilor învăţate pe durata anului şcolar, într-o manieră ludică şi atrăgătoare pentru cei mici. Fiind transdisciplinar, conţine aplicaţii specifice disciplinelor: Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului, Dezvoltare personală şi Arte vizuale şi abilităţi practice. Format 20 x 27,5 cm 80 pagini Începând cu data de 1 iunie, de pe site-ul nostru se pot descărca gratuit două materiale care completează caietul de vacanţă: - Fişe interactive cu itemi pentru disciplinele MEM şi CLR - Ghid pentru părinţi cu modele de rezolvare şi soluţii pentru exerciţiile din caiet. IMPORTANT: La cumpărarea caietului, veţi primi o diplomă de absolvire GRATUITĂ.