Comenzile plasate în perioada 1 iulie - 12 august 2024 vor fi expediate o singură dată pe săptămână, în zilele de marţi. Vacanţă frumoasă!

În vacanţă cu un prieten - caiet cu jocuri, exerciţii şi aplicaţii pentru clasa a IV-a

Previzualizare

Conceput în jurul a 8 scenarii tematice, caietul de vacanţă are ca personaj principal o bicicletă aventuroasă care îi ghidează pe elevi în parcurgerea itemilor propuşi. Materialul susţine exersarea şi aprofundarea noţiunilor învăţate pe durata anului şcolar, într-o manieră ludică şi atrăgătoare pentru cei mici. Fiind transdisciplinar, conţine aplicaţii specifice disciplinelor: Matematică, Limba şi literatura română, Educaţie Civică, Ştiinţe ale naturii, Istorie, Geografie şi Arte vizuale.

Format 20 x 27,5 cm
80 pagini

Începând cu data de 1 iunie, de pe site-ul nostru se pot descărca gratuit două materiale care completează caietul de vacanţă:
- Fişe interactive cu itemi pentru disciplinele Matematică şi LLR
- Ghid pentru părinţi cu modele de rezolvare şi soluţii pentru exerciţiile din caiet.

IMPORTANT: La cumpărarea caietului, veţi primi o diplomă de absolvire GRATUITĂ.

Descarcã GRATUIT!

Disponibilitate: În Stoc

24,99 RON
Informații Produs
Detalii
Conceput în jurul a 8 scenarii tematice, caietul de vacanţă are ca personaj principal o bicicletă aventuroasă care îi ghidează pe elevi în parcurgerea itemilor propuşi. Materialul susţine exersarea şi aprofundarea noţiunilor învăţate pe durata anului şcolar, într-o manieră ludică şi atrăgătoare pentru cei mici. Fiind transdisciplinar, conţine aplicaţii specifice disciplinelor: Matematică, Limba şi literatura română, Educaţie Civică, Ştiinţe ale naturii, Istorie, Geografie şi Arte vizuale. Format 20 x 27,5 cm 80 pagini Începând cu data de 1 iunie, de pe site-ul nostru se pot descărca gratuit două materiale care completează caietul de vacanţă: - Fişe interactive cu itemi pentru disciplinele Matematică şi LLR - Ghid pentru părinţi cu modele de rezolvare şi soluţii pentru exerciţiile din caiet. IMPORTANT: La cumpărarea caietului, veţi primi o diplomă de absolvire GRATUITĂ.
Comenzile plasate în perioada 1 iulie - 12 august 2024 vor fi expediate o singură dată pe săptămână, în zilele de marţi. Vacanţă frumoasă!