Comenzile plasate în perioada 1 iulie - 12 august 2024 vor fi expediate o singură dată pe săptămână, în zilele de marţi. Vacanţă frumoasă!

În vacanţă cu un licurici - caiet cu jocuri, exerciţii şi aplicaţii pentru clasa P

Previzualizare

Conceput în jurul a 8 scenarii tematice, caietul de vacanţă are ca personaj principal un licurici jucăuş care îi ghidează pe elevi în parcurgerea itemilor propuşi. Materialul susţine exersarea şi aprofundarea noţiunilor învăţate pe durata anului şcolar, într-o manieră ludică şi atrăgătoare pentru cei mici. Fiind transdisciplinar, conţine aplicaţii specifice disciplinelor: Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului, Dezvoltare personală şi Arte vizuale şi abilităţi practice.

Format 20 x 27,5 cm
64 pagini

Începând cu data de 1 iunie, de pe site-ul nostru se pot descărca gratuit două materiale care completează caietul de vacanţă:
- Fişe interactive cu itemi pentru disciplinele MEM şi CLR
- Ghid pentru părinţi cu modele de rezolvare şi soluţii pentru exerciţiile din caiet.

IMPORTANT: La cumpărarea caietului, veţi primi o diplomă de absolvire GRATUITĂ.

Descarcã GRATUIT!

Disponibilitate: În Stoc

24,99 RON
Informații Produs
Detalii
Conceput în jurul a 8 scenarii tematice, caietul de vacanţă are ca personaj principal un licurici jucăuş care îi ghidează pe elevi în parcurgerea itemilor propuşi. Materialul susţine exersarea şi aprofundarea noţiunilor învăţate pe durata anului şcolar, într-o manieră ludică şi atrăgătoare pentru cei mici. Fiind transdisciplinar, conţine aplicaţii specifice disciplinelor: Comunicare în limba română, Matematică şi explorarea mediului, Dezvoltare personală şi Arte vizuale şi abilităţi practice. Format 20 x 27,5 cm 64 pagini Începând cu data de 1 iunie, de pe site-ul nostru se pot descărca gratuit două materiale care completează caietul de vacanţă: - Fişe interactive cu itemi pentru disciplinele MEM şi CLR - Ghid pentru părinţi cu modele de rezolvare şi soluţii pentru exerciţiile din caiet. IMPORTANT: La cumpărarea caietului, veţi primi o diplomă de absolvire GRATUITĂ.
Comenzile plasate în perioada 1 iulie - 12 august 2024 vor fi expediate o singură dată pe săptămână, în zilele de marţi. Vacanţă frumoasă!